The most popular books in Dutch
from 8801 to 9000

What books are currently the most popular and which are the all time classics? Here we present you with a mixture of those two criteria. We update this list once a month.

8821. Conan de zwerver

Robert E. Howard

Conan de zwerver is een Fantasy/Sword & Sorcery-boek van de Amerikaanse schrijvers Robert E. Howard, L. Sprague de Camp en Lin Carter.

8890. Grote verwachtingen

Charles Dickens

Great Expectations is een roman van de Engelse schrijver Charles Dickens, die eerst tussen december 1860 en augustus 1862 in het tijdschrift All the Year Round verscheen en aansluitend in boekvorm gepubliceerd werd.

8953. De Vijf en de spooktrein

Enid Blyton

De Vijf en de spooktrein is het zevende deel uit de De Vijf-boekenreeks. Het boek werd in 1948 geschreven door Enid Blyton onder de titel Five go off to camp. Het boek werd voor Nederland bewerkt door D.L. Uyt den Boogaard en uitgegeven door H.J.W. Becht, met illustraties van …

8969. Max en Maurits

Wilhelm Busch

Max und Moritz, in het Nederlands Max en Maurits, is een Duits geïllustreerd verhaal, geschreven en getekend door Wilhelm Busch uit 1865. Het bestaat uit tekeningen met bij elk prentje rijmende tekstregels. In die zin wordt het gezien als een verre voorloper van het stripverhaal …



continue with book 9001 - 9200